Fundatia Alfa pentru sanatate si educatie

Fundatia ALFA pentru Sanatate si Educatie a fost creata din dorinta de a contribui la imbunatatirea infrastructurii si serviciilor in domeniul medical si educational, inclusiv spitale, scoli, universitati si institutii de cultura. Vom derula campanii de constientizare a problemelor specifice din domeniile noastre de interes, prin programe de cercetare si proiecte educative, cursuri sau colocvii de interes pentru medici si tineri specialisti, inclusiv activitati de strangere de fonduri.

Misiune

Fundatia ALFA pentru Sanatate si Educatie are misiunea de a contribui la dezvoltarea durabila a sistemului de sanatate si a celui educational. Alaturi de partenerii nostri lucram pentru misiunea noastra comuna. Ne alaturam demersului de a dezvolta durabil sistemul de sanatate si pe cel educational. Suntem convinsi ca aceste eforturi vor avea un efect sinergic pozitiv

Viziune

Credem cu tarie ca fiecare dintre noi poate oferi ceva pretios comunitatii din care facem parte si cu un efort minim putem aduce serviciile medicale si sistemul educational la standarde de top. Ne canalizam eforturile pentru a obtine rezultate tangibile si de durata si promovam increderea, respectul si egalitatea de sanse.

Valori

Valorile noastre sunt integritatea, onestitatea, transparenta si responsabilitatea fata de comunitate si parteneri, construind astfel relatii de durata si respectandu-ne toate angajamentele. Am identificat aceste valori ca fiind cheia succesului pe termen lung si reprezinta fundamentul filosofiei, culturii si practicilor noastre.
Integritate<br>

Integritate

Onestitate<br>

Onestitate

Responsabilitate<br>

Responsabilitate

Transparenta

Transparenta

ALFA
Progres prin sanatate si educatie