ALFA pentru sanatate​

Sistemul de sanatate din Romania a fost pus la grea incercare in timpul pandemiei SARS-CoV-2. Presiunea constanta pe spitalele din toata tara si incertitudinea au ingreunat accesul la servicii medicale pacientilor care aveau nevoie de tratamente urgente, dar si de ingrijire medicala pentru bolile cronice. 

Transformarea multora dintre spitalele de stat in spitale pentru ingrijirea exclusiva a cazurilor de Covid-19 a dus la administrarea cu intarziere a ingrijirilor medicale pentru persoanele cu posibilitati financiare reduse. Din pacate, in cazul serviciilor medicale private tarifele sunt prea mari si deseori echipamentele necesare tratamentelor specifice sunt disponibile doar in spitalele de stat. 

Am creat parteneriate cu organizatii non-profit din Romania pentru reamenajarea unor unitati medicale din tara. Vom continua sa ne implicam in modernizarea sistemului medical din Romania, devenind un partener de incredere al asociatiilor care sunt orientate catre aceste demersuri.

Fundatia ALFA pentru Sanatate si Educatie a creat programul ALFA pentru sanatate, prin intermediul caruia suntem alaturi de persoanele care au nevoie de asistenta medicala in Romania sau in alte tari. Le oferim sprijin pentru a putea beneficia de tratamente de ultima generatie, adaptate nevoilor, inclusiv in cazul serviciilor stomatologice. 

Prin intermediul programului ALFA pentru sanatate venim in sprijinul  medicilor din Romania prin organizarea de proiecte de educatie medicala continua, cursuri sau colocvii, la care pot participa si tinerii care isi doresc o cariera in domeniul medical.

Valorile Alfa

Valorile Alfa

Integritate<br>

Integritate

Onestitate<br>

Onestitate

Responsabilitate<br>

Responsabilitate

Transparenta

Transparenta

ALFA
Progres prin sanatate si educatie